همه چیز درباره سقف ناودانی

سقف ناودانی یکی از جذاب ترین و پرطرفدارترین سقف های خانه است که برای مکان هایی که میزان بارندگی بالایی دارد، مورد استفاده قرار می گیرد. این سقف ها آبرو بوده و شیبی که در این سقف ها وجود دارد آب را در خود نگه نداشته و آن را به سمت پایین هدایت می کند. قطعا شما نیز این سقف ها را در خانه های شمال ایران و در ویلاها مشاهده کرده اید. برای آشنایی بیشتر شما عزیزان با این نوع سقف ها با ما در این مقاله وب سایت خدمات مهندسی همراه باشید.

سقف ناودانی

ناودانی شیروانی چیست؟

در هنگام بارش برف و باران آب بر روی پشت بام جمع شده و پس از مدتی از طریق سقف به خانه نفوذ می کند و باعث ایجاد خرابی های بسیاری می شود. به همین دلیل بر ای جلوگیری از این مشکل سقف ناودانی در ساختمان ها نصب می کنند. این ناودانی آب را رد می کند و اجازه نمی دهد که آب اضافی تجمع یابد. این سقف ها در رنگ های مختلفی بوده و جنس آن از ورق گالوانیزه می باشد.

نصب ناودانی شیروانی:

یکی از مهم ترین ملاک هایی که کیفیت ساختمان را افزایش می دهد، نحوه نصب سقف ناودانی است. بسیاری از افراد این کار را ساده می دانند ولی در صورتی که نصب به درستی صورت نگیرد به جای هدایت آب به بیرون آب را به داخل هدایت می کند. برای نصب این سقف ها باید موارد زیر را مورد توجه قرار دهید:

در مرحله اول سقف ساختمان را اندازه گیری کنید و سقف ناودانی را بر اساس آن سفارش دهید. لازم به ذکر است که سقف مورد نظر باید در حدود 30 سانتی متر بزرگ تر از ابعاد شما باشد تا بتواند آب را به بیرون هدایت کند و آسیبی به ساختمان وارد نکند.

پس از این که به صورت کامل سقف و شیروانی را نصب کردید، درزگیری را فراموش نکنید. در واقع درزگیری سقف مهم ترین بخش نصب سقف ناودانی است و در صورتی که درزگیری به صورت اصولی و دقیق انجام نپذیرد، سقف نشت پیدا کرده و پس از مدتی شما شاهد چکه کردن آب خواهید بود.

بنابراین برای این که نصب سقف به درستی و به صورت استاندارد انجام شود توصیه می کنیم که مراحل نصب را به افراد متخصص بسپارید تا با نصب صحیح و درزگیری اصولی و دقیق مانع از چکه کردن آب و آسیب رسیدن به ساختمان شود.

نصب سقف ناودانی

قیمت سقف ناودانی:

سقف های ناودانی از جنس ها و متریال های مختلفی ساخته شده است. به همین دلیل قیمت هر یک از این سقف ها با دیگری تفاوت دارد. هر چه جنس سقف ناودانی و کیفیت آن بیشتر باشد، قیمت این سقف ها نیز افزایش خواهد یافت. همچنین عواملی همچون برند، سایز، طول شاخه، محل بارگیری و ... از جمله فاکتورهایی است که بر روی قیمت سقف های ناودانی تاثیر می گذارد. برای این که به صورت کامل با قیمت دقیق و بروز سقف های ناودانی مطلع شوید با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید.

انواع سقف ناودانی:

سقف ناودانی یکی از اجزای ساختمان است که انواع مختلفی دارد. از جمله انواع سقف های شیروانی به شرح زیر می باشد:

سقف ناودانی ساده:

ناودانی های ساده یکی از برترین و رایج ترین سقف های ناودانی است که ظاهر آن ساده بوده و قیمت مناسب تری دارد و بسیاری از ساختمان ها برای کاهش هزینه های خود از این سقف استفاده می کنند. ارتفاع ناودانی های ساده بین 30 الی 40 میلی متر می باشد. سایز این سقف ها بین 8 الی 16 سانتی متر بوده و از ورق گرم ساخته شده است.

ناودانی مشبک

سقف ناودانی مشبک:

سقف های مشبک به شکل نورد گرم به تولید می رسد. این ناودانی ها نه تنها دارای کاربرد دکوراتیوی می باشد، بلکه برای تولید ساختمان های فولادی نیز کاربرد دارد. ناودانی های مشبک کیفیت بسیار بالا و ظاهری شیک و مدرن داشته و هزینه آن بالاتر از ناودانی ساده است.

سقف ناودانی سبک:

در صورتی که وزن سقف ناودانی کمتر از جدول استاندارد سقف ها باشد، از جمله ناودانی های سبک به شمار می رود. وزن و ابعاد این سقف ها هیچ مطابقتی با جدول مهندسی محاسباتی ندارد.

سقف ناودانی سنگین:

ناودانی های سنگین به صورت دقیق با استاندارد سقف ها مطابقت دارد. این سقف ها در شرکت و کارخانه ها بر اساس استانداردهای تعریف شده به تولید می رسد و از این رو بسیار استاندارد و مناسب می باشد. قیمت این ناودانی ها بر اساس فاکتورهایی همچون ابعاد، وزن و ویژگی هایی از این قبیل محاسبه می شود.

ناودانی اروپایی:

ناودانی های اروپایی دارای وزن سنگین و ضخامت بسیار بالایی می باشد. این ناودانی به شکل جفتی در تولید ستون ها و خرپا و به شکل تکی در ساخت باد بندها و تیزها کاربرد دارد.

ناودانی آلومینیومی:

ناودانی های آلومینیومی بر اساس استانداردهای آمریکا به تولید رسیده است. ناودانی های آلومینیومی در برابر ضربه و حرارت مقاومت بسیار بالایی از خود نشان می دهد و کیفیت بسیار بالایی دارد.

ناودانی آلومینیومی

خرید سقف ناودانی

برای خرید سقف ناودانی ابتدا باید موقعیت جغرافیایی ساختمان خود را در نظر بگیرید. هر چه میزان بارندگی در محل بیشتر باشد شیب سقف نیز افزایش خواهد یافت. به همین منظور بسیاری از ساختمان های موجود در شمال ایران با استفاده از سقف ناودانی پوشانده شده است. همچنین این سقف ها از نظر جنس و ظاهر با یکدیگر متفاوت بوده و شما می توانید بر اساس بودجه خود مناسب ترین سقف را خریداری کنید. همچنین ابعاد سقف ها ناودانی نیز از اهمیت بسیار بالایی برخوردار می باشد. در نتیجه برای سفارش سقف باید ابتدا ابعاد سقف ساختمان خود را اندازه گیری کرده و حدود 30 الی 40 سانتی متر به آن اضافه کنید و سپس از طریق شماره های موجود در سایت ابعاد مورد نیاز خود را سفارش دهید.

تعمیر سقف

تعمیر سقف ناودانی

هر چه کیفیت سقف ناودانی بالا باشد باز هم این امکان وجود دارد که سقف ناودانی شما خراب گردد. بنابراین شما مجبورید که مجدد هزینه کرده و سقف جدید خریداری کنید. ولی یک راه حل دیگری نیز پیش روی شما قرار دارد. شما می توانید با تعمیر سقف خود ایراد آن را برطرف نمایید. بدین منظور با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید و درخواست تعمیر خود را ثبت نمایید.

افزودن دیدگاه

لطفا دیدگاه خودرا با ما درمیان بگذارید

اینماد
logo-samandehi

خانه

ثبت نام

ثبت آگهی

مجله ها